Bærbarcomputer & Laptop

Køb bærbarcomputer - MacBook Pro, Dell, Acer & SamsungBærbarcomputere er vokset i popularitet på grund af deres højere ydeevne og bærbarhed.

Mange bærbarcomputere markedsføres som erstatning for desktop-systemer, men kun få når samme niveau som en stationær computer især når det kommer til grafik.

Bærbarcomputer: Størrelse og vægt

Denne guide vil hjælpe dig til at se på nogle af de centrale emner, du ønsker at se på, før du køber din næste bærbarcomputer. Størrelse og vægt er klart, at størrelsen og vægten af ??en bærbar computer er vigtig. Netbooks tilbyder letvægt og størrelse, men ofre elementer såsom drev og ydeevne.

Computer udskiftninger har tilsvarende effekt på computere, men de er tunge og pladskrævendehvilket gør dem svære at bære rundt på.

Når du køber en bærbarcomputer, skal du sørge for at sikre dig at det er noget du er villig til at bære rundt på. Glem ikke at overveje vægten af ??tilbehør såsom AC-adapter, når de udfører omkring den bærbare computer.

Guide processorer (CPU)

Mobile-processorer typisk var langsommere end desktop CPU'er, men det har ændret sig. Dual-core-processorer er fælles og hjælpe med multitasking. Den type processorer findes i den bærbare computer vil variere baseret på størrelsen af ??og formålet med den bærbare computer.

De har en direkte indvirkning på resultater samt batteritid, så sammenligning kan være svært. Tjek programoversigter for foreslag om processorer til de forskellige typer af bærbare pc'er til rådighed.

Bærbarcomputer: Guide Memory (RAM)

Bærbarcomputere er generelt mere begrænset i mængden af ??hukommelse, de kan have i forhold til desktops. Når man ser på computere, du vil være sikker på at tjekke de maksimale hukommelse systemet kan håndtere såvel som det antal ram, der er installeret på computeren.

Det er også nyttigt at finde ud af, om en hukommelsesopgradering kan gøres selv, eller hvis det skal gøres af en tekniker. To gigabyte bør virkelig være den mindste mængde hukommelse til at overveje med 4GB til forbedret ydeevne.

Jeg håber ovenstående kan hjælpe dig til at købe den helt rigtige bærbarcomputer.

Del dine erfaringer om: Bærbar Computer
Annoncer:
Bærbar Computer


 
Relaterede nyheder:
Bærbar Computer
ASUS PRIME H310M-C CSM - bundkort -
ASUS PRIME H310M-C CSM - bundkort - micro-ATX - LGA1151 Socket - H310
Palit GeForce GTX 1060 Dual - grafi
Palit GeForce GTX 1060 Dual - grafikkort - GF GTX 1060 - 6 GB
Acer Nitro VG240YU - LED-skærm - 23
Acer Nitro VG240YU - LED-skærm - 23.8
Intel Solid-State Drive DC P3520 Se
Intel Solid-State Drive DC P3520 Series - solid state drive - 2 TB - PCI Express 3.0 x4 (NVMe)
Crucial - DDR4 - 2GB - SO DIMM 260-
Crucial - DDR4 - 2GB - SO DIMM 260-PIN - ikke bufferet
HPE Low Power kit - DDR3 - 4 GB - D
HPE Low Power kit - DDR3 - 4 GB - DIMM 240-pin - registreret
HPE Dual Port Enterprise - harddisk
HPE Dual Port Enterprise - harddisk - 450 GB - SAS
MicroMemory - DDR2 - 8 GB - DIMM 24
MicroMemory - DDR2 - 8 GB - DIMM 240-pin - registreret
HPE Mainstream Endurance Enterprise
HPE Mainstream Endurance Enterprise Mainstream H2 - solid state drive - 200 GB - SAS 12Gb s
HPE - DDR3 - 8 GB - DIMM 240-pin -
HPE - DDR3 - 8 GB - DIMM 240-pin - registreret
Denne side er en del af iRaptus.com - Fanø - Information om Fanø / Sønderho / Fanø Bad / Sommerhusudlejning på Fanø / Restauranter på Fanø